Poké Burger är en restaurangkedja med flera matställen i Stockholm. Du hittar våra restauranger i Alvik, Norr Mälarstrand, Norrtälje, på Ekerö och Lidingö. Vår specialitet är fräscha vegetariska bowls och saftiga hamburgare. Kärlek, gediget hantverk och bra råvaror är grunden till allt vi lagar.

Bra matställen i Stockholm

På våra matställen i Stockholm hittar du goda och vällagade fusionrätter till trevliga priser. Du kan komma precis som du vill och vi kan garantera en skön stämning och personlig service. Våran meny består av utvalda rätter och vår målsättning är att det ska finnas något för alla. Våra hamburgare och poké bowls är smakrika och våra erfarna bartenders blandar fantastiska cocktails som passar utmärkt till vår meny. Välj mellan en het burgare som “Fat Bastard” eller en “Norwegian Poké Bowl” med färsk lax och härliga fräscha tillbehör. Vill du bara ha något att dricka är du välkommen in för ett gott barhäng. Vi har fantastiska priser på både mat och dryck!

Letar du efter goda matställen i Stockholm? Välkommen att boka bord på någon av våra restauranger!

“VI VILLE HELT ENKELT ERBJUDA VÅRA GÄSTER RÄTTER VI SJÄLVA TYCKER OM ATT ÄTA, I EN MILJÖ SOM ÄR BÅDE MYSIG OCH LIVAD. DET SKA VARA LIKA ROLIGT SOM GOTT HOS OSS PÅ POKÉ BURGER”