Poke Burger är perfekta restauranger för större sällskap. Att få bord för stora sällskap kan vara lättare sagt än gjort men våra restauranger har stora bord där alla får plats utan att trängas! Ni hittar oss i Alvik, Norr Mälarstrand, Norrtälje, på Ekerö och Lidingö.

Restaurang för stora sällskap i Stockholm!

Vår mat är gjord på de bästa råvarorna och med ett gediget hantverk. Är ni ett större sällskap än 8 personer är ni välkomna att skicka en bokningsförfrågan så vi kan säkerställa att ni får den platsen ni behöver. Detta för att vi ska kunna ge er den bästa möjliga servicen. Vi återkommer via mail eller telefon och bokar in ditt större sällskap. Vi på Poke Burger vill göra er vistelse så härlig som möjligt och vi älskar att vara en del av era stora ögonblick.

Letar ni efter restauranger för större sällskap? Ni har kommit helt rätt. Kom in och njut av en fräsch poké bowl eller en saftig hamburgare. 

Välkommen att boka bord på någon av våra restauranger i Stockholm!

“VI VILLE HELT ENKELT ERBJUDA VÅRA GÄSTER RÄTTER VI SJÄLVA TYCKER OM ATT ÄTA, I EN MILJÖ SOM ÄR BÅDE MYSIG OCH LIVAD. DET SKA VARA LIKA ROLIGT SOM GOTT HOS OSS PÅ POKÉ BURGER”