Poké Burger har flertalet restauranger som serverar god mat i Stockholm. I vår meny hittar ni fräscha poké bowls och saftiga hamburgare gjorda på det bästa råvarorna. Du hittar våra restauranger i Alvik, Norr Mälarstrand, Norrtälje, på Ekerö, Sturegallerian och Lidingö!

God mat i Stockholm

Vi har inte världens största meny utan vi har skalat ner den och serverar den mat i Stockholm som vi själva skulle vilja avnjuta på en restaurang. Alla våra rätter är smakrika och gjorda med ett gediget hantverk. Vi har även flera fantastiska och skräddarsydda drinkar som passar perfekt till vår mat. 

Mat i Stockholm ska inte behöva vara dyr för att smaka fantastiskt. Vår affärsidé bygger på fantastiska fusionrätter och drinkar till trevliga priser. Välj mellan en het burgare som “Fat Bastard” eller en “Norwegian Poké Bowl” med härlig färsk lax och fräscha tillbehör. Välkommen in till någon av våra mysiga restauranger

Letar du efter fantastisk mat i Stockholm men inte vill betala överpris? Välkommen till Poké Burger!

“VI VILLE HELT ENKELT ERBJUDA VÅRA GÄSTER RÄTTER VI SJÄLVA TYCKER OM ATT ÄTA, I EN MILJÖ SOM ÄR BÅDE MYSIG OCH LIVAD. DET SKA VARA LIKA ROLIGT SOM GOTT HOS OSS PÅ POKÉ BURGER”