Poké Burger har ett flertal mysiga restauranger i Stockholm. Hit kommer nära och kära och avnjuter en fräsch vegetarisk bowl eller en saftig hamburgare. Alla fantastiska rätter som du hittar i vår meny är gjorda med bra råvaror och gediget hantverk. 

Trevlig restaurang i Stockholm

I våra mysiga restauranger får ni en trevlig stund med behaglig atmosfär och personlig service. Vi som arbetar på Poké Burger vill göra er stund här så mysig och trivsam som möjligt oavsett om du kommer med vännerna, den stora kärleken, första dejten eller familjen. Vi vill skapa en unik, modern och tidlös smakupplevelse i en mysig mötesplats där alla är välkomna precis som de är. Testa gärna någon av våra unika cocktails som är skräddarsydda för att passa perfekt till våra smakrika rätter!  

Välkommen att boka bord på någon av våra mysiga restauranger i Stockholm! Ni hittar oss i Alvik, Norr Mälarstrand, Norrtälje, på Ekerö och Lidingö.

“VI VILLE HELT ENKELT ERBJUDA VÅRA GÄSTER RÄTTER VI SJÄLVA TYCKER OM ATT ÄTA, I EN MILJÖ SOM ÄR BÅDE MYSIG OCH LIVAD. DET SKA VARA LIKA ROLIGT SOM GOTT HOS OSS PÅ POKÉ BURGER”