DET BÖRJADE MED EN KROG VID ALVIKS STRAND

Vår tanke med Poké Burger är att erbjuda dig en riktigt mysig restaurang med skön stämning, personlig service och trevliga priser på både poké bowls och burgare i Stockholm.

Subtila smaker är inget för oss utan vår mat smakar mycket. Bra råvaror och gediget hantverk är grunden i allt vi lagar. Trots en något mindre meny är målsättningen att det ska finnas något för alla, allt från en riktigt fräsch vegetarisk bowl till en saftig burgare.

Är det något vi kan så är det att kombinera mat och dryck. Fråga gärna vad som passar till det du vill äta så ska vi se till att ge dig en grym matupplevelse. Testa gärna våra unika cocktails som är komponerade för att gå hand i hand med våra rätter. Det kommer bli en ultimat upplevelse.

Vårt löfte till dig som gäst är att göra allt för att du ska känna dig som hemma oavsett om du kommer själv, med polarna eller hela tjocka släkten. Vi vill att du ska lämna oss mätt och belåten, och förstås att du fått ett personligt bemötande i lättsam atomsfär.

Välkommen till Poke Burger! Med restauranger på Kungsholmen – Norr Mälarstrand, Ekerö, Lidingö samt i Alvik och Norrtälje.

“VI VILLE HELT ENKELT ERBJUDA VÅRA GÄSTER RÄTTER VI SJÄLVA TYCKER OM ATT ÄTA, I EN MILJÖ SOM ÄR BÅDE MYSIG OCH LIVAD. DET SKA VARA LIKA ROLIGT SOM GOTT HOS OSS PÅ POKÉ BURGER”