Poké Burgers specialitet är smakrika, saftiga hamburgare och fräscha poké bowls. Du hittar våra livliga restauranger i Alvik, Norr Mälarstrand, Sturegallerian, Norrtälje, på Ekerö och Lidingö. Vår meny består av fantastiska fusionrätter och goda drinkar till trevliga priser. Det ska inte behöva kosta skjortan för att få god mat i Stockholm!

Livliga restauranger i Stockholm

Vår meny är något avskalad men vi kan garantera att det finns något för alla matälskare där ute! Vi serverar den maten som vi själva skulle vilja äta på en livlig restaurang och alla våra burgare och bowls är gjorda med ett gediget hantverk. Välj mellan en het burgare som “Fat Bastard” eller en fräsch “Norwegian Poké Bowl” med härlig färsk lax. Våra duktiga bartenders har komponerat ihop en drinklista som passar perfekt till våra olika rätter. Fråga gärna vad som passar till din hamburgare eller poké bowl!

Letar du efter livliga restauranger med varm atmosfär och god mat? Välkommen att boka bord på någon av våra restauranger i Stockholm!

“VI VILLE HELT ENKELT ERBJUDA VÅRA GÄSTER RÄTTER VI SJÄLVA TYCKER OM ATT ÄTA, I EN MILJÖ SOM ÄR BÅDE MYSIG OCH LIVAD. DET SKA VARA LIKA ROLIGT SOM GOTT HOS OSS PÅ POKÉ BURGER”