Letar du efter en restaurang som serverar fantastisk middag i Stockholm? Poké Burger finns i Alvik, Norr Mälarstrand, Norrtälje, på Sturebaren, Ekerö och Lidingö. Vår specialitet är saftiga hamburgare, fräscha bowls och goda drinkar till bra priser. Vi tycker inte att det ska behöva kosta skjortan för att få en god middag i Stockholm!

Middagsrestaurang i Stockholm

Hos Poké Burger kan du avnjuta en härlig middag i Stockholm tillsammans med kärleken eller familjen. Vi har utrymme för större sällskap och våra restauranger har stora bord där ni alla får plats och slipper att trängas. Vår meny består av smakrika rätter så som vår heta hamburgare “Fat Bastard” eller vår fräscha bowl “Norwegian Poké”. Menyn är något mindre men vår målsättning är att det ska finnas något för alla. Vi serverar bara rätter som vi själva skulle vilja bli serverade på en middag i Stockholm! Våra drinkar blandas av våra erfarna bartenders och är skräddarsydda till att passa perfekt till våra rätter. Fråga gärna om råd!

Välkommen in till någon av våra restauranger för en härlig middag i Stockholm!

“VI VILLE HELT ENKELT ERBJUDA VÅRA GÄSTER RÄTTER VI SJÄLVA TYCKER OM ATT ÄTA, I EN MILJÖ SOM ÄR BÅDE MYSIG OCH LIVAD. DET SKA VARA LIKA ROLIGT SOM GOTT HOS OSS PÅ POKÉ BURGER”